MENU 1 - spændende og meget lækkert
FORRET:
Kaktussuppe
HOVEDRET:
Enchilada de carne / pollo en salsa verde;
Majstortilla med skært oksekød / kylling. løg, ost og grøn chilisauce, serveret med creme fraiche, ris og salat.
DESSERT:
Maracuya-is;
mexikansk passionsfrugtis med chokolade sauce, frugt og hasselnødder.
PRIS PR. PERSON
kr. 255,-
Menu 2 - yderst delikat og velsmagende
FORRET:
Ceviche;
Mexikansk ret med krebsehaler, anrettet med avocado på salatbund.
HOVEDRET:
Chimichanga de pollo / carne;
Hvedetortilla fyldst med kylling / oksekøde, krydderier, salsa verde, ost og løg, fritteret og serveret med creme fraiche, guacamole, ris og salat.
DESSERT:
Vælg mellem Kahlua Mousse og Flan.
PRIS PR. PERSON
kr. 265,-